Dags för nyckel- och cylinderbyte i BRF Rovfågeln!

Familjebostäder ska enligt avtal återfå alla nycklar till allmänna utrymmen, därför måste vi genomföra ett cylinderbyte i dessa dörrar och portar. För ett så smidigt byte som möjligt, delas nya nycklar ut en vecka innan cylindrarna byts ut.

HÄMTA NYA NYCKLAR
När: söndag 21 februari kl.15-17
Extra tillfälle: måndag 22 februari kl.18-20
Var: Pingislokalen, ingång gaveln Hertigvägen 6. (mitt emot tvättstugeingången)
Medtag: Lägenhetsnummer och legitimation.

CYLINDERBYTE
Bysmeden kommer måndag-tisdag den 1-2 mars under dagen att göra cylinderbyte till våra gemensamma utrymmen.

LÄMNA IN GAMLA NYCKLAR
När: söndag 7 mars kl.15-17
Extra tillfälle: måndag 8 mars kl.18-20
Var: Pingislokalen, ingång gaveln Hertigvägen 6. (mitt emot tvättstugeingången)

Medtag: Lägenhetsnummer och legitimation samt alla gamla nycklar. Boende på Blommensbergsvägen tar även med brickorna till tvättstugan på Hövdingagatan.

VÅRA NYA NYCKLAR
Alla kommer att tilldelas 3 nycklar per lägenhet. Denna nyckel går till de gemensamma utrymmena i den fastighet man bor i, samt tvättstugeingången. Med gemensamma utrymmen avses Port, Källare, Cykelrum, samt eventuella hänglås i anslutning till förrådsutrymmen. (Givetvis ej de privata).

De som behöver fler nycklar än 3 per lägenhet beställer och bekostar detta själva genom att ta kontakt med Bysmeden AB. Dessa nycklar kräver uppvisande av legitimation, de registreras och går endast att kopieras via Bysmeden AB. De har kontor i Kista, Midsommarkransen och på Kungsholmen.

Kista: 08-751 04 70
Midsommarkransen: 08-681 78 00
Kungsholmen: 08-652 93 50
www.bysmeden.se

De som önskar kunna använda samma nyckel även till sin lägenhetsdörr kan beställa och bekosta cylinderbyte i lägenhetsdörren själva genom att ta kontakt med Bysmeden AB. Bysmeden kan utföra, alternativt bistå med instruktioner om man vill göra jobbet själv.

(Ovanstående information kommer också att delas ut i alla postlådor.)

Med vänliga hälsningar
/styrelsen BRF Rovfågeln