Pannrummet

Från 2023-01-01 kommer det vara möjligt för boende i BRF Rovfågeln att kunna boka Pannrummet för privata event. För detta kommer en avgift att tas ut. Skulle dina planer ändras är det möjligt att avboka lokalen. För att inte debiteras för lokalen måste avbokningen ske minst 24 timmar i förväg. Det är viktigt att ni efter att ni använt lokalen städar och tar med er ert skräp (vilket ska göras under tiden för bokningen). 

 

Tänk på att visa respekt för era grannar och följa föreningens ordningsregler, det som är viktigast är kanske störande ljud. I ordningsreglerna står det:

 

Här hos oss, precis som i andra områden, är det vedertaget att man inte utför störande verksamhet efter kl. 22.00, före kl. 07.00 på vardagar, kl.09.00 på lördagar och söndagar. Störa kan man exempelvis göra genom att ha hög volym från TV, radio eller musikanläggning eller instrument, högröstade samtal, användning av tvättmaskin/torktumlare, borrmaskin o.dyl. Ska du ha fest eller reparera under längre tid uppskattar vi att du informerar dina grannar. Detta gäller särskilt vid borrningsarbeten, som ofta är mycket störande. Sätt då upp en lapp i entrén och i hissen om hur länge arbetet förväntas pågå.

 

När Pannrummet inte är bokat är det möjligt för alla boende att använda lokalen. Planerar du att använda lokalen spontant gå först in på bokningssystemet (samma som för gästrummet och tvättstugan) och kontrollera att lokalen inte är bokad. Är lokalen inte bokad är det fritt fram att nyttja den. I dagsläget finns det ett pentry med kaffebryggare, mikrovågsugn, kyl och frys, toalett,  en snickarverkstad, soffor, bord, stolar, ljus- och ljudanläggning, internet och ett pingisbord i lokalen. 

 

Hur lokalen används är det vi som boende som styr. Styrelsen uppmuntrar alla som är intresserade av att använda lokalen att bli medlemmar i Pannrums gruppen på Facebook och aktivera sig för att skapa en trevlig gemensamhetslokal.

 

Entren till Pannrummet sker  med kortläsare på gaveln vid Blommensbergsvägen 192. Använd samma blipp som för att komma in i trappuppgångarna. Vid bokning går det också komma in via  Blommensbergsvägen 188. Var noggrann med att släcka belysningen och stänga dörren ordentligt efter att du nyttjat lokalen. Vi vill inte ha objudna gäster. 

 

För 2023 kommer avgiften vara:

Halvdag förmiddag (08:00-16:00) 200 kronor

Halvdag eftermiddag (16:00-00:00) 300 kronor

Heldag (08:00-00:00 eller 16:00-16:00, dock inte mellan 00:00 och 08:00) 400 kronor

Kostnad vid utebliven/ bristfällig städning 500 kronor

 

På plats i lokalen:

WIFI: Pannrummet2 eller Pannrummet5. Lösenord: Finns i pannrummet

För att styra belysningen ladda ner Plejd-appen. Lösenord: Finns i pannrummet

Koppla upp dig till högtalaren via Bluetooth: JBL PARTYBOX ON-THE-GO

En liten filmsekvens från när Johnny Jakobsson som besökte vårt gamla ursprungliga Kol&Koks Pannrum från slutet av 40-talet och beskrev hur det historiskt fungerade.