Om underhållsplan och pågående projekt

I våras tog föreningen fram en underhållsplan. Det är ett dokument som underlättar för styrelsen att planera och fördela det långsiktiga underhållet av fastigheterna. Med stöd i underhållsplanen har styrelsen satt en verksamhetsplan för 2015. Projekt vi prioriterar i år är portrenovering, OVK och låssystem.

Portrenovering
Portarna på Hertigvägen 2- 16 kommer att bytas ut under hösten. Restaurering av portarna på Blommenbergsvägen 180-190 kommer att ske under vår/sommar 2016. Porten på Hertigvägen 18 kommer också att restaureras.

OVK
OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och måste göras regelbundet i bostadsrättsföreningar. I år är det dags för oss, och med anledning av det kommer det under hösten att göras kontroll i samtliga lägenheter. En avisering av när det är din tur skickas ut ca en vecka i förväg. Information kommer också att anslås i trappuppgångarna när det närmar sig.

Låssystem
För att det ska bli enklare att få tillgång till gästrummen och “pingisrummet” kommer vi att utöka låssystemet som vi använder för tvättstugorna. Det så kallade pingisrummet ligger i källaren på Hertigvägen 6 och är ännu inte riktigt färdigt, men du har chansen att titta in där på gårdsdagen 10 oktober och lämna dina förslag för hur vi kan använda det framöver.