Viktigt!! Nu är det dags att skicka in intresseanmälan för ombildning.

För att vi ska kunna skicka in intresseanmälan för ombildning till bostadsrätt krävs underskrift från dig som medlem. Intresseanmälan skickas sedan till Familjebostäder.

OBS! Att du skriver under en intresseanmälan innebär inte att du automatiskt säger ja till en ombildning. Det betyder bara att föreningen är intresserad av att få ett pris på fastigheten från hyresvärden.

Utifrån värderingen kommer styrelsen, tillsammans med en bostadsrättskonsult ta fram en ekonomisk plan som visar priset och månadsavgiften för varje enskild bostadsrätt.

Var, när, hur?
Kom till Hyresgästföreningslokalen på Hertigvägen 18 och skriv under din intresseanmälan! Det är du som är folkbokförd på lägenheten och som står på hyreskontraktet som ska skriva under, medtag legitimation. Om du kommer som ombud medtag vidimerad fullmakt, samt legitimation. Vi bjuder på fika.

Hyresgästföreningslokalen, Hertigvägen 18

  • Måndag 12/2 klockan 19-20
  • Tisdag 13/2 klockan 18-19
  • Torsdag 15/2 klockan 19-20

Har du upplysningar om fastighetens skick inför värderingen?
Om du har tips om brister i fastigheten, skriv gärna ned dom och ta med dig. Vi samlar allt i en lista som vi kommer att överlämna till besiktningsmannen.

Passa på att bli medlem!
Är du inte medlem men funderar på att bli det. Kom till lokalen ovan angivna datum och registrera ditt medlemskap. Medlemsavgiften är 300 kronor. Ta gärna med jämna pengar.

Varmt välkommen!

Styrelsen

Ovanstående information är också anslagen i trappuppgångar och portar 2007-02-06

Mer information
Om du vill veta mer om stegen i en ombildning finns en bra beskrivning på Stockholms stads webbplats www.bildabostad.nu Du kan också ringa Stockholms stads informationscenter för ombildningar 020-65 70 80, öppet vardagar 9.00-20.00 och lördagar 13.00-16.00.