Nya tvättstugan klar att användas!

Nu är den nya tvättstugan på Hertigvägen 16-18 klar att användas. Första passet kan bokas från och med kl. 16 idag, lördag 28/11.

OBS! Den nya tvättstugan får endast bokas av de som bor på Blommensbergsvägen! Detta beror på att nuvarande elektroniska bokningssystem inte fungerar med de brickor som boende på Blommensbergsvägen har.

Bokning av nya tvättstugan sker med papper och penna. Bokningsschema finns vid tvättstugorna. Om du ska boka tvättid, ta för säkerhetsskull med dig en penna. Tänk på att du bara får boka en tvättid åt gången!

Som vanligt gäller att bokad tvättid kan utnyttjas av annan om den som bokat inte påbörjat tvättandet inom en timme från passets start.

Övrig utrustning i tvättstugorna
Nya tvättvagnar är beställda men levereras tidigast under nästa vecka. Tillsvidare får vi samsas om tvättkorgarna mellan tvättstugorna.

Städutrustning är också beställd, tillsvidare finns enklare sopborste och skyffel i den nya tvättstugan.

Torkrummen
Det finns två torkrum till tvättstugorna. Dessa får användas under en timme efter avslutad tvättid. Om du behöver med tid i torkrummet måste du alltid kontrollera med den som har tvättiden efter dig om det är okej.

Bokningssystemet
Arbetet med att koppla in nya tvättstugan mot bokningssystemet kommer att påbörjas under januari/februari.

/ Styrelsen